Close
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Nieuws

Wanty volgt de locatie van zijn containers op dankzij GeoSpotter

In de bouwsector wordt dagelijks heel wat gebruik gemaakt van containers. Gezien de omvang van de vraag, ontwikkelden we een oplossing voor het real-time opvolgen van containers. Just like that. Dankzij de wereldwijde dekking staat ons systeem nu op nummer 1 op gebied van geolokalisatie.

Net als andere bouwondernemingen heeft Wanty, de grootste bouwfirma van Wallonië, containers op verschillende locaties. Het bedrijf is voornamelijk actief bij wegenwerken en infrastructuurbouw. Verder telt Wanty op vandaag 1500 werknemers, 500 machines en 150 containers. Het spreekt voor zich dat alles manueel opvolgen niet evident is en bovendien een hoop onnodige administratie met zich meebrengt.

Verschillende vragen drongen zich op als het ging om de lokalisatie van containers:

  • Waar bevinden de containers zich actueel?
  • Vanwaar komen de containers?
  • Waar moeten de containers heen?

GeoSpotter als oplossing

Gelukkig kwamen we met het antwoord op dit vraagstuk en stelden we de GeoSpotter als oplossing voor. Wanty was meteen overtuigd, want het systeem geeft op elk moment het overzicht van de real-time locatie van de containers.

Onze technologie zorgt er met andere woorden voor dat je elk soort materiaal, kan traceren. Als pluspunt is de GeoSpotter eenvoudig te monteren en heeft hij een wereldwijde dekking.

Antidiefstal

Voor Wanty is het systeem vooral een handige hulp om de locatie van alle containers na te gaan, maar de GeoSpotter helpt ook tegen diefstal: Wanneer het bedrijf merkt dat een container van een site verdwenen is, kunnen ze de vermiste container meteen opsporen dankzij het systeem van GeoTracer.

Het systeem is ook geschikt voor het beveiligen van andere voorwerpen. Het compacte toestel kan in eender welk object geplaatst worden.

Ook op zoek naar een geolokalisatie-oplossing?

Naast de GeoSpotter bieden we nog andere interessante geolokalisatie-oplossingen aan. Kom eens praten als je op zoek bent naar asset management, tijdregistratie, het opvolgen van draaiuren van machines en/of het beveiligen van materieel allerhande.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

 

 

Contacteer ons