Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Aktualności

TOT 80% KORTING DANKZIJ TUSSENKOMST OVERHEID!

Wist u dat … ondernemingen die uitgaven doen in het kader van ecologisch en veilig transport van goederen over de weg in aanmerking komen voor een subsidie van de Vlaamse overheid?

Alle uitgaven voor diefstal vermijdende maatregelen voor uw trekker en/of trailer kunnen tot max. 80% gesubsidieerd worden!

Voorwaarden?

Elke onderneming, gevestigd in het Vlaams Gewest en in het bezit van minimum 1 voertuig van + 3,5 ton, heeft recht op een steun van maximum € 100 000. Het voertuig moet, al dan niet uitsluitend, gebruikt worden voor het vervoer over de weg van goederen.

Opgelet: u kan als onderneming per kalenderjaar slechts één steunaanvraag indienen. Deze subsidie geldt enkel voor de aankoop van de hardware, installatiekosten en btw komen niet in aanmerking.

Meer voorwaarden vindt u via deze link:

https://www.vlaanderen.be/subsidie-voor-ecologisch-en-veilig-transport

Contacteer ons nu en ontdek hoe u een deel van uw investering in ons product kunt laten subsidiëren! Hulp nodig bij de steunaanvraag? Wij helpen u graag!

Goed nieuws: GeoTracer biedt verschillende oplossingen aan die hiervoor in aanmerking komen! 

Contacteer ons nu en ontdek hoe u een deel van uw investering in ons product kunt laten subsidiëren! Hulp nodig bij de steunaanvraag? Wij helpen u graag!

Skontaktuj się z nami