Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Allround RFID-oplossingen van GeoTracer

Als bouw- of transportbedrijf bezit u waardevolle bezittingen die zich vaak op uiteenlopende locaties bevinden. Met trailer en asset tracking heeft u in een mum van tijd een globaal overzicht van uw materiaal, gereedschap of trailers dankzij de RFID-oplossingen van GeoTracer.

Kwalitatieve opvolging van uw werfmateriaal

Bij GeoTracer brengen we ook systemen op de markt ter opvolging en beveiliging van materiaal en werk- of werfgereedschappen.

We bewaken steeds de kwaliteit tijdens het inhouse ontwikkelingsproces en zijn op de hoogte van de wetgeving en evoluties in de markt.

Asset tracking met RFID

Onze RFID-oplossingen maken het mogelijk om het overzicht te bewaren over uw werkmateriaal en gereedschap. Met asset tracking hoeft u geen kostbare tijd te verliezen om het juiste materiaal op de juiste plek te krijgen.

Beheer uw opleggers met RFID trailer tracking

Onze RFID-tags worden ook aangewend in de transportsector, bij trailer tracking. Aan de hand van de RFID-technologie kunt u achterhalen welke trailer er aan welke trekker gekoppeld werd. Dat is interessant bij de planning van nieuwe transportopdrachten, maar ook bij een ongewenste verplaatsing door een niet-identificeerbare trekker.

Verder is het met RFID mogelijk om overzichtelijke rapportages te ontvangen over het gebruik van uw vloot en de historiek ervan en om de temperatuur en eventuele opening van deuren op te volgen.

Beheer uw materiaal, gereedschap en trailers

Door RFID-tags te verbinden aan uw materiaal, gereedschap en trailers weet u op elk moment waar alles zich bevindt. Een RFID ontvanger in uw voertuig of op uw werf registreert het signaal en brengt zo uw materiaal in beeld.

Bespaar uw kostbare tijd

Met trailer en asset tracking weet u in een oogopslag waar al uw eigendommen zich bevinden en bespaart u een hoop tijd. Ook de historiek en het voertuig kunt u nagaan met de RFID-technologie van GeoTracer.

Vind uw assets en trailers altijd terug

Uw werkmateriaal of oplegger gemakkelijk en efficiënt inzetten? Via onze RFID-oplossing vertellen wij u de complete geschiedenis van waar en wanneer deze gebruikt werden.

Andere objecten opvolgen of beveiligen?

Heeft u naast uw werkmateriaal nog andere waardevolle bezittingen zonder eigen stroomvoorziening die u wilt opvolgen of beveiligen? Ook voor containers en silo’s, boten en andere objecten heeft GeoTracer autonome anti-diefstalsystemen.

Uw materiaal beheren en beveiligen met trailer of asset tracking?

Vraag onze experts gerust om meer informatie.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons