Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Efficiënt fleet management met het tracking systeem van GeoTracer

Uw wagen- en machinepark zijn van grote waarde voor uw bedrijf en uw fleet en machines bevinden zich vaak op uiteenlopende locaties. Aan de hand van een geavanceerd tracking systeem behoudt u permanent het overzicht, beveiligt u al uw mobiele goederen en verliest u geen kostbare tijd en kosten aan files en verbruik.

Veelzijdige geolokalisatie oplossingen

GeoTracer is provider van allround IT-oplossingen voor track-and-trace, fleet management, gps-technologie en antidiefstalsystemen. Professionele klanten vinden bij ons hoogtechnologische systemen voor efficiëntere controle en overzicht, beveiliging, administratie en beheer. Maar ook particuliere klanten kunnen hun wagen, boot, motor, oldtimer en andere objecten door GeoTracer laten beveiligen.

Al onze oplossingen worden tegen marktconforme prijzen aangeboden en beantwoorden aan de wetgeving en evoluties in de markt.

Een veelomvattend tracking systeem van GeoTracer

Een track-and-trace oplossing van GeoTracer houdt veel meer in dan enkel de opvolging van uw wagen- en machinepark:

Een globaal overzicht

Aan de hand van een gebruiksvriendelijke applicatie bekomt u op elk moment een realtime overzicht van waar uw voertuigen en machines zich wereldwijd bevinden.

Een waaier aan rapportages

Het tracking systeem van GeoTracer biedt u aanzienlijk veel informatie. Verkrijg rapportages van afgelegde routes, gereden snelheden, stopplaatsen, weekendgebruik, kilometerheffingberekening en meer, zonder de privacy van de chauffeurs te schenden.

Alamering bij diefstal

Bij een ongewenste verplaatsing krijgt u een alarmmelding via sms of e-mail. De alarmparameters stelt u in naar keuze.

Meerdere opties mogelijk

Verder zijn er met uw tracking systeem extra registraties mogelijk om uw administratie te vereenvoudigen. Denk aan mobiliteitsberekening, tijdregistratie, temperatuurregistratie, rijstijlanalyse en het overzetten van tachogegevens.

Klaar voor een efficiënt fleet management?

Implementeer een kwalitatief tracking systeem van GeoTracer.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons