Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Een gecertificeerd tracking systeem voor uw auto?

Om verzekerd te zijn tegen diefstal moet uw voertuig uitgerust zijn met een goed werkend antidiefstalsysteem. Voor prestige wagens is een origineel antidiefstalsysteem (type transponder) of een gecertificeerd INCERT-systeem TT gebaseerd op geolokalisatie noodzakelijk.

Track-and-trace systemen

GeoTracer biedt tal van geolokalisatie oplossingen aan die bezittingen in kaart brengen, opvolgen en beveiligen. Particulieren maken er gebruik van om hun wagen, boot, motor of oldtimer te beschermen. Bedrijven krijgen meer controle en overzicht over hun personeel en materiaal en optimaliseren hun administratie en beheer.

We ontwikkelen alles inhouse en streven naar de beste kwaliteit tegen marktconforme prijzen.

Een TT Pack bij GeoTracer

Een tracking systeem voor uw auto bij GeoTracer:

GeoTracer, gecertificeerd INCERT-inbouwbedrijf

Bij GeoTracer verkregen we het INCERT-kwaliteitslabel. Dat label biedt de garantie aan bedrijven en particulieren dat wij uitsluitend goedgekeurde beveiligingssystemen plaatsen, de TT en TT3-unit (voorheen CJ0 en CJ2). Die voldoen aan alle veiligheidsnormen, hebben een laag stroomverbruik en zijn geschikt voor alle voertuigen. Er is geen interactie nodig met de elektronica van het voertuig en de unit wordt discreet en verborgen gemonteerd in uw wagen.

Erkende meldkamer

Daarbij zorgen wij ook voor de verbinding met een erkende meldkamer. Die staat in geval van diefstal 24 uur op 24 tot uw beschikking. Afhankelijk van uw TT Pack lokaliseren ze uw wagen van op afstand en immobiliseren ze hem indien nodig om verdere diefstal of schade te verhinderen. Bij sabotage of wegslepen wordt u meteen gecontacteerd.

Extra beveiliging

Met onze TT-units zijn er nog meer mogelijkheden om uw wagen extra te beveiligen. U weet op elk moment waar uw voertuig zich bevindt, wat de afgelegde routes en gereden snelheden zijn en meer, zonder de privacy van de betreffende chauffeur te schenden.

Een kwalitatief tracking systeem in uw auto laten plaatsen?

GeoTracer is een gecertificeerd installateur.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons