Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Onderscheid werk- en privégebruik van bedrijfswagens

De grote meerderheid van werknemers die een bedrijfswagen bezit, gebruikt die ook voor privéverplaatsingen. Zowel voor medewerkers die willen aantonen dat dat niet het geval is, als voor werkgevers die het privégebruik van bedrijfswagens willen beheren, ontwikkelden we bij GeoTracer een tracking systeem voor bedrijfswagens.

Breed inzetbare geolokalisatie oplossingen

GeoTracer is marktleider in de ontwikkeling van tracking oplossingen die de workflow van bedrijven optimaliseren op vlak van administratie en beheer. Verder bieden ze meer controle, overzicht en beveiliging van personeel en materiaal.

Bij GeoTracer zijn we helemaal op de hoogte van de wetgeving en evoluties in de markt en we stemmen onze systemen daarop af. We bieden dus hoogstaande kwaliteit, maar dan tegen marktconforme prijzen.

De GeoTracer tracking unit voor bedrijfswagens

De mogelijkheden met ons tracking systeem voor bedrijfswagens:

Uitsluitend werkgebruik

De fiscus gaat er altijd van uit dat er altijd sprake is van privégebruik bij bedrijfswagens. Aan de hand van de tracking unit in de bedrijfswagen kan de belastingplichtige aantonen dat de wagen enkel tijdens de werkuren gebruikt wordt.

Schakelaar bij privégebruik

Wensen uw medewerkers de bedrijfswagen toch privé te gebruiken, dan is het mogelijk om een parameter voor privéverplaatsingen te activeren. U kunt ook op voorhand het privégebruik instellen tussen bepaalde uren en in het weekend. In dat geval worden enkel het aantal gereden kilometers geregistreerd en geen specifieke routes of stopplaatsen.

Andere inzichten

Tijdens de werkuren kan de werkgever dus wel gegevens verzamelen door middel van track-and-trace zoals afgelegde kilometers, gereden snelheden, stopplaatsen, jobregistratie, bestuurdersidentificatie en meer.

Beheer het privé- en werkgebruik van uw bedrijfswagen(s)

Met het eenvoudige tracking systeem van GeoTracer.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons