Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Realtime temperatuurbewaking tijdens transport met GeoTracer

Bij temperatuur gecontroleerd transport is een constante temperatuur in de laadruimte gedurende de volledige rit cruciaal, ook bij stilstand en opening van deuren. De webapplicatie van GeoTracer maakt realtime temperatuurbewaking en –bijsturing mogelijk, ook vanop afstand.

Inhouse ontwikkelde IT-systemen

Bij GeoTracer zijn we provider van software oplossingen die het bedrijven eenvoudiger maken om de controle en het overzicht te bewaren. Ze stimuleren administratieve en beheersmatige optimalisatie en zorgen bovendien voor extra beveiliging.

Doorheen de jaren evolueerden we mee met de veranderingen in de markt en de wetgeving, met als resultaat dat we u vandaag kwalitatieve IT-systemen kunnen aanbieden tegen marktconforme prijzen.

Accurate temperatuurbewaking en –bijsturing met GeoTracer

Met de webapplicatie van GeoTracer kunt u:

De temperatuur opvolgen

Ook tijdens het transport is temperatuur monitoring mogelijk. U heeft te allen tijde zicht op de temperatuur in de laadruimte en hoe de goederen vervoerd of afgeleverd werden aan welke temperatuur.

De temperatuur garanderen

Met behulp van gecertificeerde temperatuurregistratie garanderen wij correcte metingen. Bovendien is het mogelijk om de volledige historiek van het temperatuursverloop bij te houden. Deze rapportage (al dan met grafiek) kan ook dienen als bewijslast.

Tijdig ingrijpen

Wijkt de vooraf ingestelde temperatuur toch af, dan kunt u ervoor kiezen om een melding via sms of e-mail te ontvangen over de eventuele temperatuursdaling of –stijging. Zo vermijd u onaangename financiële gevolgen.

Kiezen uit verschillende mogelijkheden

De temperatuurbewaking bij GeoTracer kan digitaal door middel van een gekeurde  temperatuursonde, een RFID-temperatuurtag of via een koppeling aan het reeds aanwezige uitleessysteem (Euroscan, DataCOLD of Thermo King).

Realtime temperatuurregistratie, zelfs vanop afstand?

Onze experts vertellen u over de verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons