Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Tachograaf uitlezen vanop afstand? Via de GeoTracer software

Als transportbedrijf of vrachtwagenchauffeur hoeft u niet langer handmatig tachodata over te zetten. Met de geavanceerde software van GeoTracer kunt u uw tachograaf uitlezen vanop afstand. De download gebeurt volledig digitaal en draadloos.

Geavanceerde IT-oplossingen

Bij GeoTracer ontwikkelen we geolokalisatie software die bedrijven meer controle, overzicht en beveiliging biedt en die de administratie en het beheer optimaliseert. Al onze oplossingen worden inhouse ontwikkeld en aangeboden tegen marktconforme prijzen.

Als trendsetter met meer dan 10 jaar ervaring weten we als geen ander hoe de markt evolueert en blijven we steeds innoverend.

Uw tachodata overzetten met de moderne software van GeoTracer

Waarom onze applicatie ideaal is voor uw transportbedrijf:

In orde met de tachowetgeving

De software van GeoTracer laat toe om alle tachogegevens te downloaden en archiveren, zonder tijds- of geheugenlimiet en zonder overschrijving van gegevens. Door de feilloze registratie zijn transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs steeds in orde met de tachowetgeving.

Bespaar tijd, geld en moeite

Doordat u de gegevens van uw tachograaf kan uitlezen vanop afstand hoeft u niet meer te wachten op de fysieke aanwezigheid van de vrachtwagen en moet de tachodata niet meer handmatig overgezet worden.

Track-and-trace inbegrepen

De GeoTracer unit laat u uw tachograaf uitlezen vanop afstand en bezorgt u eveneens een correcte geolokalisatie van uw vrachtwagen, de historiek van het afgelegde parcours en de stops en een eventuele alarmering bij verkeerd gebruik of diefstal.

Personeelsadministratie met GeoTracer

Ook voor andere administratie kunt u rekenen op GeoTracer. Gebruik onze IT-oplossingen voor mobiliteitsberekening en tijdregistratie, jobregistratie, bestuurdersidentificatie of Checkinatwork.

Uw tachodata digitaal en draadloos overzetten?

Met de kwalitatieve software van GeoTracer.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons