Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Silo en container tracking met IT-oplossingen van GeoTracer

In de transport- of bouwsector wordt vaak gebruik gemaakt van silo’s en containers. GeoTracer ontwikkelde een container trackingsysteem met wereldwijde dekking om u een correct overzicht te bieden van de locatie van uw silo’s en containers. Bovendien zijn ze beveiligd voor ongewenste verplaatsingen.

De geolokalisatie oplossingen van GeoTracer

Bij GeoTracer ontwikkelen we hightech geolokalisatie oplossingen die objecten beschermen en lokaliseren. Professionele en particuliere klanten maken er gebruik van voor overzicht en controle, extra beveiliging en administratieve en beheersmatige optimalisatie.

We brengen steeds een kwalitatieve oplossing tegen een marktconforme prijs, rekening houdend met uw specifieke situatie en verwachtingen, de evolutie in de markt en wetgeving.

Hoogtechnologische silo of container tracking

Om de best mogelijke kwaliteit te leveren, zien we erop toe dat uw silo en container trackingsysteem voldoet aan enkele belangrijke pijlers:

Eenvoud

Aan de hand van een bijzonder gebruiksvriendelijke mobiele applicatie krijgt u in een oogopslag een globaal overzicht van waar uw silo’s en containers zich op elk moment bevinden.

Veiligheid

Niet alleen kent u 24 uur op 24 de actuele, wereldwijde positie van uw containers en silo’s, u beheert ook het alarmsysteem. Zo wordt u via sms of e-mail verwittigd in geval van diefstal of andere ongewenste verplaatsingen buiten de zone die u afbakende met geofencing.

Autonomie

Aangezien een container of silo niet over een eigen stroomvoorziening beschikt, bieden we volledig autonome units aan die op interne batterijen werken. Wanneer die toe zijn aan vervanging, krijgt u eveneens een verwittiging. De units kennen een lange levensduur, zijn waterdicht, kennen een lage instapkost en kunt u zelf heel eenvoudig installeren.

Transport van silo’s en containers

Wilt u op de hoogte blijven van de locatie van uw silo of container tijdens het transport? GeoTracer ontwikkelt ook specifieke RFID-oplossingen die aan trailers bevestigd kunnen worden.

Uw silo of container voorzien van tracking?

Samen met een van onze specialisten vindt u de best passende oplossing.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons