Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu
Internet Of Things

Uw materiaal traceren met GeoTracer: bespaar tijd en kosten

Ondernemingen bezitten heel wat waardevolle materialen die zich op verschillende locaties bevinden. Voor een snel overzicht, een vlotte planning en extra beveiliging kunt u heel eenvoudig uw materiaal traceren met een IoT oplossing van GeoTracer.

Asset management via de GeoSpotter

De unieke oplossing om al uw werfmateriaal, containers en machines op te volgen! De ‘GeoSpotter’ is een autonome unit die over wereldwijde dekking beschikt. Dankzij het compacte formaat kan u met de GeoSpotter allerhande materiaal beveiligen en in kaart brengen zonder dat er enige stroomtoevoer noodzakelijk is.

Onze interesse voor Internet of Things (IoT), evoluties in de markt en onze kennis van de wetgeving maakt dat elk GeoTracer systeem van uitstekende kwaliteit is. Bovendien streven we steeds naar budgetvriendelijke oplossingen.

Uw materiaal traceren met GeoTracer

Efficiënt materiaalbeheer met de unit van GeoTracer:

Een overzicht van uw materiaal

Wilt u een totaalbeeld van uw verschillende aanhangwagens, bobijnen, toiletcabines of ander materiaal? Met onze IoT oplossing kunt u al uw materiaal wereldwijd traceren en beveiligen.

Een alarmmelding bij diefstal

Via de applicatie beheert u ook de alarmmeldingen. Worden objecten ongewenst verplaatst of bevinden ze zich in de verkeerde zone (geofence), dan kunt u hierover verwittigd worden.

Een autonome unit

We bieden u een unit aan die autonoom, waterdicht en gemakkelijk te installeren is (plug-and-play). Eenmaal per 24 uur stuurt de unit een signaal uit. Een signaal bij begin en einde van beweging is ook mogelijk. Op die manier spaart de unit zijn interne batterijen en garandeert hij een levensduur van minstens 10 jaar.

Ook uw materiaal traceren via een handige applicatie?

Onze experts geven u graag meer informatie.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons