Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Beveilig uw boot met de gps tracker van GeoTracer

Waardevolle bezittingen als een boot, jetski of jacht wilt u het liefst zo efficiënt mogelijk beveiligen. Met een gps tracker voor uw boot krijgt u via een gebruiksvriendelijke applicatie een beeld van de actuele positie van uw vaartuig. Bij ongewenste verplaatsingen krijgt u een alarmmelding.

Allround tracking systemen

GeoTracer is marktleider in geolokalisatie en antidiefstalsystemen die zowel professionele als particuliere klanten meer overzicht, controle en veiligheid bieden.

Particulieren kunnen naast hun vaartuig ook hun wagen, motor of oldtimer voorzien van een GeoTracer tracking systeem. Gezien we alles inhouse ontwikkelen, kunnen we hoogstaande kwaliteit garanderen en streven we naar budgetvriendelijke oplossingen.

GeoTracer gps tracker voor boot, jetski en vaartuig

Het bootbeveiligingssysteem van GeoTracer garandeert u van de volgende zaken:

Autonoom

Is er geen stroomvoorziening aanwezig op uw vaartuig, dan heeft u een anti-diefstalsysteem nodig dat autonoom is. Onze plug-and-play unit werkt op batterijen, is compact en waterdicht.

Eenvoudig

Verder is de gps tracker voor uw boot, jetski of jacht heel eenvoudig te bedienen. Via een smartphone applicatie heeft u wereldwijd zicht op de actuele positie.

Veilig

Eenmaal per 24 uur stuurt de gps tracker de actuele positie van uw boot en krijgt u een alarmmelding wanneer uw vaartuig ongewenst verplaatst wordt.

GeoTracer, trotse sponsor van Wind & Watersport Vlaanderen

Bij GeoTracer mogen we ons tot een van de partners en hoofdsponsors rekenen van Wind & Watersport Vlaanderen. De unisportfederatie omarmt alle Vlaamse verenigingen die de recreatieve en competitieve watersport beoefenen. Ze doet regelmatig beroep op GeoTracer voor kwalitatieve track-and-trace systemen.

Uw boot beveiligen tegen diefstal?

Onze experts stellen graag onze geolokalisatie oplossingen aan u voor.

Contacteer ons

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons