Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Beheer uw mobiele medewerkers met bestuurdersidentificatie

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de acties van uw personeel als ze met bedrijfsvoertuigen rijden. Vaak rijden er ook meerdere medewerkers met een bepaald voertuig. Met bestuurdersidentificatie van GeoTracer behoud u heel eenvoudig het overzicht en verloopt de administratie een pak vlotter bij eventuele overtredingen.

Doeltreffende geolokalisatie oplossingen

Bij GeoTracer voorzien we professionele klanten van geolokalisatie systemen die we zelf inhouse ontwikkelen. Op basis van de noden en verwachtingen van de klant gaan we op zoek naar oplossingen om hen meer controle, overzicht en veiligheid te bieden over hun materiaal en personeel. Daarnaast bedenken we ook oplossingen voor administratieve en beheersmatige optimalisatie.

Een gebruiksvriendelijk bestuurdersidentificatiesysteem van GeoTracer

Wanneer uw personeel vaak de baan op gaat, kan bestuurdersidentificatie interessant zijn:

Inzicht in uw mobiele medewerkers

Aan de hand van een badge wordt meteen geregistreerd welke bestuurder en passagier plaatsnemen in welke bedrijfswagen. Met geolokalisatie technologie kan ook worden nagegaan waar het voertuig zich bevindt, realtime en historisch.

Tijd- en kostenbesparing

Uw administratie wordt een pak eenvoudiger met verplichte bestuurdersidentificatie. U krijgt een beter zicht op de verplaatsingen, routes, stopadressen alsook de gereden snelheden.

Veilig en zuinig rijgedrag

Bestuurdersidentificatie maakt het ook mogelijk om het rijgedrag van uw mobiele medewerkers te analyseren. Waar nodig kunt u uw personeel stimuleren om veiliger en zuiniger te rijden.

Administratieve en beheersmatige optimalisatie met GeoTracer

Bij GeoTracer bieden we bedrijven een waaier aan geolokalisatie oplossingen om hun bedrijfsprocessen een pak efficiënter te maken. Naast bestuurderidentificatie kunt u ons onder andere ook inschakelen voor jobregistratie, mobiliteitsberekening en tijdregistratiesystemen en aanwezigheidsregistratie bij Checkinatwork.

Interesse in een bestuurdersidentificatiesysteem?

Onze specialisten vertellen u over de verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons voor een afspraak

Track & trace oplossingen in jouw sector...

FleetFleet
TransportTransport
Bouw & MachinesBouw & Machines
ParticulierParticulier
Contacteer ons