Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Nieuws

Hoe beveiligt Willy Naessens zijn bouwmaterialen?

Als bouwbedrijf weten waar uw bouwmaterialen zich bevinden, is belangrijker dan ooit.
Dat ondervond ook
Willy Naessens group. De locatie van de laad cassettes (betonsledes) werd belangrijker dan ooit. Daarom kwamen zij bij GeoTracer aankloppen. Wij gingen ter plaatse om te kijken hoe onze producten gebruikt worden.

“Het was voor ons zeer moeilijk om te weten welke laad cassette zich op welke bouwwerf bevond”, steekt Geert Deroose van wal. Hij is binnen de Willy Naessens group als logistiek manager verantwoordelijk voor al het rollend materiaal. “Toen we hiervoor op zoek gingen naar een oplossing, contacteerde GeoTracer ons toevallig zelf. Na een telefoontje van Jeroen bleek al snel dat zij ons konden helpen met de lokalisatie via Track&Trace.”, gaat hij verder.

Erik, Sales Team Manager van GeoTracer, treedt Geert bij: “Voor bouwbedrijven is het meestal van belang dat zij de start- en stopplaats van een materiaal kunnen te weten met een simpele blik op het scherm. Deze materialen, zoals de laad cassettes, hebben geen stroombron. Een klassieke Track&Trace oplossing biedt hier dus geen soelaas. Via onze GeoSpotter kan Geert echter gemakkelijk de cassettes volgen doordat dit systeem werkt met een eigen interne batterij.”

Het toestel, niet groter als een appel, kan perfect aan bouwmateriaal bevestigd worden zonder dat deze het dagdagelijkse werken hindert. “Onze internationale klanten dienen hun materiaal over de landsgrenzen heen kunnen volgen. En dus zorgden we ook voor een wereldwijde dekking.”, vult Erik verder aan. 

De batterij van dit toestel kan, hoewel compact, verschillende jaren meegaan. Zo hoeft u niet steeds om te kijken naar uw geolokalisatiesysteem, maar kan u zich focussen op het nog tevredener maken van uw klanten en teamleden.

Ook voor andere materialen, zoals het beveiligen en opvolgen van containers, silo’s, een betonslede of een machine, is de GeoSpotter het ideale toestel. 

Benieuwd of Geotracer ook voor uw uitdaging de geschikte oplossing kan bieden?
Contacteer ons en wees zeker van de locatie van al je materialen. 

Contacteer ons