Close
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Nieuws

“De technologie van GeoTracer, zoveel meer dan enkel track and trace” – Alexandra Limage, Sprint Transport

Onze fantastische klanten zijn de beste reclame en zo hebben we aan de CEO van Sprint Transport wel een heel knappe referentie. Voor dit interview spraken we met powervrouw Alexandra Limage.

Alexandra Limage startte in 1999 als chauffeur bij een transportbedrijf en in 2008 nam ze het handelsfonds van dit bedrijf over. Haar parcours was met andere woorden allesbehalve alledaags. Dat is net één van de redenen waarom ze begin 2018 de WOMED Award voor ‘Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar’ in ontvangst mocht nemen. Plots was Alexandra een bekende transporteur en steeg haar social media de pan uit, maar hoe kwam Sprint Transport nu bij ons terecht?

“Ik had het gevoel dat mijn track and trace partner niet mee-evolueerde met de tijd,” aldus Alexandra. In 2018, was voor haar het moment aangebroken om na 7 jaar op zoek te gaan naar een andere leverancier voor opvolging van haar vloot. Ze ging voluit voor innovatie en kwam zo terecht bij GeoTracer.

“Nieuwe installaties in onze 35 voertuigen”
Alle wagens werden voorzien van technologie van GeoTracer en alle werknemers van het bedrijf kregen daarbij een gepaste opleiding. De installatie gebeurde gefaseerd zodat Sprint Transport planningsgewijs aan de slag kon blijven.

“Je kan het zo gek niet bedenken of GeoTracer heeft het!”
Voor een transportbedrijf is het vaak belangrijk om meer dan enkel de routes te meten van hun vloot. Voor Alexandra is ook de focus op veilig rijden essentieel, daarom zijn een aantal mogelijkheden van de GeoSpotter onmisbaar:

 • Realtime opvolgen van files
  Zo garanderen we onze klanten dat ze stilstand zoveel mogelijk kunnen vermijden door in te grijpen bij verkeersopstoppingen.
 • Contact met chauffeurs
  Het systeem is voorzien van een alarmoptie zodat ze de chauffeur op élk moment kunnen bereiken. In de praktijk kan hun muziek al wel eens wat luider staan, waardoor ze hun telefoon niet horen. Ook voor de focus op veilig verkeer is dit een echte meerwaarde.
 • Transparantie als bescherming van haar werknemers
  Als werkgever heb je een goed zicht op alle handelingen van je chauffeurs. Bij geschillen met klanten, kan je feiten ophalen uit het systeem. Zo zijn de chauffeurs beschermd op elk moment. Verder kunnen de klanten van Sprint Transport zelf de voertuigen volgen, handig toch?
 • Automatische rapportages
  Verschillende verslagen mogelijk: brandstofverbruik, aantal gereden kilometers, temperatuurregeling… Voor Alexandra’s bedrijf is dit uitstekend: in de medische sector, waar ze vandaag heel veel voor rijden, moeten de cijfers correct aangeleverd worden. Verder dient de temperatuur in de wagen constant te zijn zodat alles veilig vervoerd kan worden.

“De samenwerking met GeoTracer verloopt supergoed, ik ga nooit meer weg,” zegt zaakvoerster Alexandra. Ze gaf ons bedrijf een 9,5/10 in vergelijking met een 2/10 voor haar vorige tracking partner. Daar mogen we best fier op zijn bij GeoTracer. Verder zegt ze dat ze door onze begeleiding en extra service nog meer tijd kan vrijmaken: zo kwam onze vertegenwoordiger kosteloos langs om samen met haar het subsidiedossier in te vullen.

Benieuwd wat onze track and trace oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Contacteer ons voor een vrijblijvende brainstorm

Contacteer ons