Close
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+32 9 335 61 35

Gaverlandstraat 73
9031 Drongen

+32 9 270 32 69

info@geotracer.be

close menu

Nieuws

BEVEILIG UW WERF TIJDENS HET BOUWVERLOF !

De zomer komt eraan en dat betekent dat het bouwverlof voor de deur staat!

Wanneer de werf er enkele weken onbewaakt bij ligt tijdens deze vakantieperiode, zien dieven dan ook hun kans schoon om toe te slaan.

Uit een enquête van Bouwunie bleek dat maar liefst 28% van de bouwbedrijven al eens het slachtoffer was van diefstal, vandalisme of beiden.

Niet alleen grote werfmachines, maar ook bestelwagens en vrachtwagens worden vaak gestolen. Daarnaast ligt er op een werf heel wat diefstalgevoelig gereedschap met een waarde van duizenden euro’s.

Wat u kan doen:

De werf goed afsluiten, de buren een oogje in het zeil laten houden en/of preventief een extra verzekering nemen.

Maar onze tip is:

Wees de dieven een stapje vóór en beveilig uw machines en materiaal tegen diefstal met de oplossing van GeoTracer!

Dankzij een unit die werkt op een interne batterij met een lange levensduur zijn uw machines en groot gereedschap te allen tijde beveiligd. Het toestel is gemakkelijk te verbergen voor dieven, en zelfs bij sabotage van de stroomvoorziening blijft deze autonome unit werken. Wanneer het materiaal uw werf verlaat, krijgt u hiervan een melding via SMS en/of e-mail!

Onze oplossing kan u ook gebruiken om simpelweg uw machines en werfmateriaal in kaart te brengen: dit zorgt voor een betere opvolging en een vermindering van de administratielast.

Dankzij GeoTracer kan u met een geruster hart uw werf achterlaten en genieten van uw welverdiende bouwverlof! Geïnteresseerd in het beveiligen van uw werfmateriaal?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Contacteer ons